Sprödbakad fisk i härlig smakkombination av torsk och rödspätta MSC, Nordostatlanten. Panering gjord på majspuffar. Fri från mjölk, ägg, gluten och soja. Hög fiskhalt 65%. Förfriterad i rapsolja.
Varmluftsugn: 185-200⁰C ca 16-18 min. Stekugn: 210-225⁰C ca 16-18 min. Tillaga fisken tills kärntemperaturen 60⁰C uppnåtts
Djupfryst. Förvaras vid -18°C eller kallare.
Bör inte frysas efter upptining.
Sammanfogad FISKfärs 65%, innehåll FISKfärs: torsk (Gadus morhua) MSCcertifierad från Nordostatlanten FAO 27 och rödspätta (Pleuronectes platessa) MSC-certifierad från Nordostatlanten FAO 27, majsmjöl, vatten, potatisstärkelse, rismjöl, mod. potatisstärkelse, rapsolja, salt, dextros, stabiliseringsmedel (E450, E451), lök, vitpeppar, svartpepparextrakt. Rapsolja till fritering. MSC-C-51951
Fritt från mjölk, Fritt från soja, Fritt från ägg, Fritt från gluten
Sverige