Sprödbakad vit fisk i härlig smakkombination. Kolja, hoki, alaska pollock, guldlax och torsk, MSC. Fångad i Atlanten och Stilla havet. Hög fiskhalt 67%. Nyckelhålsmärkt, utan e-nr. Förfriterad i rapsolja.
Tillagningsanvisningen kan variera beroende på ugn. Tillaga till kärntemperatur 60°C uppnåtts. Stekugn: 210-225°C ca 10-12 min, Varmluftsugn: 185-200°C ca 10-12 min.
Djupfryst. Förvaras vid -18°C eller kallare.
Bör inte frysas efter upptining.
Sammanfogad FISKfärs 67% av Torsk (Gadus morhua) MSC, Nordostatlanten FAO 27. Alaska Pollock (Theragra chalcogramma) MSC, nordöstra Stillahavet FAO 67. Hoki (macruronus magellanicus, Macruronus novaezelandiae) MSC, sydvästra Atlanten FAO 41, sydvästra Stillahavet FAO 81. Guldlax (Argentina silus) MSC, Nordostatlanten FAO 27. Kolja (Melanogrammus aeglefinus) MSC, Nordostatlanten FAO 27. VETEmjöl, vatten, rapsolja, salt, potatisstärkelse, jäst, vitpeppar. Rapsolja till fritering. MSC-C-51951
Sverige