Vit fisk med filékänsla. Guldlax och kolja, MSC, Nordostatlanten. Sprödbakad med majspuffar. Fri från mjölk, ägg, gluten och soja. Hög fiskhalt 71%. Nyckelhålsmärkt, utan E-nr. Förfriterad i rapsolja.
Varmluftsugn: 185-200⁰C ca 10-12 min. Stekugn: 210-225⁰C ca 10-12 min. Tillaga fisken tills kärntemperaturen 60⁰C uppnåtts.
Djupfryst. Förvaras vid -18°C eller kallare.
Bör inte frysas efter upptining.
Sammanfogad FISKFÄRS av GULDLAX* (Argentina silus) och KOLJA* (Melanogrammus aeglefinus) (71%), ströbröd (majs, dextros, salt), rapsolja, vatten, paneringsmix (rismjöl, potatisstärkelse, modifierad potatisstärkelse, salt, lök, kryddextrakt), salt, vitpeppar. *Fångstområde: Nordostatlanten FAO27. Fisken rensas maskinellt så enstaka ben kan förekomma. MSC-C-51951
Fritt från gluten;Fritt från soja;Fritt från ägg;Fritt från mjölkprotein;Fritt från laktos
Sverige