1810 Guldlax 50g, Fri Från, MSC

Vit fisk med filékänsla. Guldlax och kolja, MSC, Nordostatlanten. Sprödbakad med majspuffar. Fri från mjölk, ägg, gluten och soja. Hög fiskhalt 71%. Nyckelhålsmärkt, utan E-nr. Förfriterad i rapsolja.

Tillagning

Varmluftsugn: 185-200⁰C ca 10-12 min. Stekugn: 210-225⁰C ca 10-12 min. Tillaga fisken tills kärntemperaturen 60⁰C uppnåtts.

Förvaring/Användning

Djupfryst. Förvaras vid -18°C eller kallare.

Bör inte frysas efter upptining.

Ingredienser

Sammanfogad FISKFÄRS av GULDLAX* (Argentina silus) och KOLJA* (Melanogrammus aeglefinus) (71%), ströbröd (majs, dextros, salt), rapsolja, vatten, paneringsmix (rismjöl, potatisstärkelse, modifierad potatisstärkelse, salt, lök, kryddextrakt), salt, vitpeppar. *Fångstområde: Nordostatlanten FAO27. Fisken rensas maskinellt så enstaka ben kan förekomma. MSC-C-51951

Näringsvärden per 100g

  • Energi800 Kj/190 kcal
  • Fett9 g
  • - varav mättat fett0.7 g
  • Kolhydrater14 g
  • - varav sockerarter1 g
  • Protein14 g
  • Salt0.9 g

Övrig märkning

Fritt från gluten;Fritt från soja;Fritt från ägg;Fritt från mjölkprotein;Fritt från laktos

Tillverkningsland

Sverige

Förpackningsinformation

  • Vikt/stca 50 g
  • Antal styck/kart.ca 100st st
  • Vikt/innerförp.5 kg
  • Antal/pall/lav63/9
  • Hållbarhet540 dagar