1120 Rödspätta, hel, panerad 140-160g, MSC

Panerad hel rödspättafilé MSC från Nordostatlanten. Renskuren och utan mörkt skinn. Utan E-nr.

Tillagning

Stekbord: Medelvärme i ca 12 min. med jämn vändning. Fritös: 160°C i ca 8 minuter. Eller en kärntemperatur på 60°C.

Förvaring/Användning

Djupfryst. Förvaras vid -18°C eller kallare.

Bör inte frysas efter upptining.

Ingredienser

RÖDSPÄTTAfilé 60 % (Pleuronectes platessa, FAO 27 Nordostatlanten), VETEmjöl, vatten, salt, jäst. MSC-C-52475 Fisken är filead maskinellt, observera att fiskben kan förekomma

Näringsvärden per 100g

  • Energi736 Kj/175 kcal
  • Fett1.7 g
  • - varav mättat fett0.4 g
  • Kolhydrater24 g
  • - varav sockerarter1 g
  • Protein15 g
  • Salt1 g

Tillverkningsland

Danmark

Förpackningsinformation

  • Vikt/st140-160 g
  • Antal styck/kart.ca 33 st
  • Vikt/innerförp.5 kg
  • Antal/pall/lav64/8
  • Hållbarhet720 dagar