Sprödbakad fisk i härlig smakkombination av torsk och rödspätta MSC, Nordostatlanten. Panering gjord på majspuffar. Fri från mjölk, ägg, gluten och soja. Hög fiskhalt 65%. Förfriterad i rapsolja.
Varmluftsugn: 185-200⁰C ca 16-18 min. Stekugn: 210-225⁰C ca 16-18 min. Tillaga fisken tills kärntemperaturen 60⁰C uppnåtts
Djupfryst. Förvaras vid -18°C eller kallare.
Bör inte frysas efter upptining.
Sammanfogad FISKFÄRS av TORSK* (Gadus morhua), RÖDSPÄTTA* (Pleuronectes platessa) (65%), ströbröd (majs, dextros, salt), rapsolja, vatten, paneringsmix (rismjöl, potatisstärkelse, modifierad potatisstärkelse, salt, lök, kryddextrakt), majsmjöl, potatisstärkelse, salt, vitpeppar. *Fångstområde: Nordostatlanten FAO27. Fisken rensas maskinellt så enstaka ben kan förekomma. MSC-C-51951
Fritt från mjölk;Fritt från soja;Fritt från ägg;Fritt från gluten
Sverige