Blodpuddingen är skivad och lösfryst samt förstekt med en fin stekyta på båda sidor. Det är bara att lägga upp i bleck och värma. Vikt/skiva ca 60g. Tillverkad i Sverige.
Tillagningsanvisning fryst vara: Varmluftsugn 175°C, 25-30 min. Stekugn 175°C 30-35 min. Tillagningsanvisning tinad vara: Tina i kyla, ca 10h. Värm i ugn 150°C, 15-17 min.
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Bör inte frysas efter upptining
Vatten, fullkornsmjöl av RÅG, VETEmjöl, rapsolja, blodpulver från gris*, socker, salt, kryddor och örtkryddor (ingefära, kanel, koriander, kryddpeppar, nejlika, peppar, mejram), lökpulver, arom, konserveringsmedel (E250). *EU-råvara.
** 114% av DRI, dagligt referensintag..
Sverige