8808 Picanha av nöt

Rostbiffslock med kappa, grillprodukt, Brasiliens "nationalprodukt" av nötkött.

Tillagning

Skär 2-3 cm tjocka skivor, salta och peppra, stek ca 3-4 min på varje sida på medelhög värme. För bästa resultat bör köttet lagras i två veckor från packdatum.

Förvaring/Användning

Förvaras vid högst +4°C

Produkten bör vara minst två veckor innan tillagning för bästa resultat. Kan frysas. Öppnad förpackning tillagas inom två dygn.

Ingredienser

Rumpstek från nöt

Näringsvärden per 100g

  • Energi718 Kj/172 kcal
  • Fett11 g
  • - varav mättat fett5.7 g
  • Kolhydrater0 g
  • - varav sockerarter0 g
  • Protein19 g
  • Salt0.1 g

Tillverkningsland

Finland

Förpackningsinformation

  • Antal styck/kart.6 st
  • Vikt/förp.1 kg
  • Antal innerförp./kart6 st
  • Vikt/kartong.6 kg
  • Antal/pall/lav64/8
  • Hållbarhet33 dagar