7942 Örtagårdsstek med sky, sous vide

Klassisk stek av skinkfransyska med sky. Långsamt tillagad, brynt för fin stekyta. Smaksatt med bl a vitlök, lagerblad, rosmarin och basilika. Kött från Sverige. Nyckelhålsmärkt.

Tillagning

Färdiglagad. Skiva och värm i ugn med 100% ånga i 65°C ugnsvärme. Använd gärna skyn till sås alternativt häll den på den skivade örtagårdssteken vid uppvärmning.

Förvaring/Användning

Förvaras vid högst +4°C.

Öppnad förpackning förvaras i högst +4°C, 3-5 dagar.

Ingredienser

Skinkfransyska* (90%), vatten, salt, kryddor och örtkryddor (paprika, svartpeppar, vitlök, koriander, lagerblad, rosmarin, timjan, basilika, kyndel, oregano, persilja), lök, socker, kryddextrakt (paprika, lök), surhetsreglerande medel (E330). Mängd sky: ca 20-25%. *Fött, uppfött och slaktat i Sverige.

Näringsvärden per 100g

  • Energi550 Kj/140 kcal
  • Fett6.6 g
  • - varav mättat fett2.5 g
  • Kolhydrater< 0.5 g
  • - varav sockerarter0.5 g
  • Protein19 g
  • Salt1.8 g

Tillverkningsland

Sverige

Förpackningsinformation

  • Vikt/stca 2500 g
  • Antal styck/kart.3 st
  • Vikt/förp.2.5 kg
  • Antal innerförp./kart3 st
  • Vikt/kartong.7.5 kg
  • Antal/pall/lav60/12
  • Hållbarhet60 dagar