7115 Skinkstek, skivad 3,5mm, sous vide

En klassisk stek av skinkfransyska som är långsamt tillagad. Brynt för fin stekyta, skivad ca 3,5mm och smaksatt med salt, svartpeppar och lök. Kött från Sverige. Nyckelhålsmärkt.

Tillagning

Tinas i kylskåp. Värm tinad produkt på bleck i ugn med 100% ånga i 65° ugnsvärme i ca 20 minuter. Kan serveras kall

Förvaring/Användning

Djupfryst. Förvaras vid -18°C eller kallare. Bör inte frysas efter upptining.

Öppnad och tinad förpackning förvaras i högst +4°C, 3–5 dagar.

Ingredienser

Griskött* (fransyska), vatten, salt, glukossirap, druvsocker, svartpeppar, arom, svartpepparextrakt. Till 100g färdig produkt har använts 110g köttråvara. *Fött, uppfött och slaktat i Sverige.

Näringsvärden per 100g

  • Energi560 Kj/130 kcal
  • Fett4.1 g
  • - varav mättat fett1.5 g
  • Kolhydrater< 0.5 g
  • - varav sockerarter0.5 g
  • Protein23 g
  • Salt1 g

Tillverkningsland

Sverige

Förpackningsinformation

  • Antal styck/kart.2 st
  • Vikt/förp.1.5 kg
  • Antal innerförp./kart2 st
  • Vikt/kartong.3 kg
  • Antal/pall/lav84/12
  • Hållbarhet152 dagar