Saftiga kamben (loin ribs) sous vide. Långtidsmarinerade med både BBQ-rub och glaze för en fylligare och kraftigare smak. Tillagade enligt sous vide-metoden (slow cooked). Frysta, ätfärdiga, bara att värma. Tillverkade i Sverige.
Färdiglagad. Tinas i kylskåp. Värm i 90% värme, 10% ånga i 160°C ugnsvärme.
Djupfryst. Förvaras vid -18°C eller kallare.
Bör inte frysas efter upptining. Öppnad förpackning förvaras i kylskåp i max 3- 5 dagar.
Kamben från gris (84%), barbequesås (10%) (sirap, vatten, tomatpuré, modifierad stärkelse, salt, lök, socker, kryddor (rökt paprika, ingefära, svartpeppar, spiskummin, cayennepeppar), vitlök, ättika, färgämne (E150c), ananaspulver, vegetabilisk buljong (salt, morot, lök, tomat, broccoli, vitkål, palsternacka, svamp, persilja), arom), farinsocker, salt, kryddor och örtkryddor (paprika, cayennepeppar, svartpeppar, vitpeppar, ingefära, oregano), lök, vitlök, maltodextrin, konserveringsmedel (E250). Mängd sky ca 5%. Ursprung köttråvara: EU
Sverige