Pastejköket

Logotyp Pastejköket

Pastejköket har tillverkat folkets favoritpastejer sedan 1970. Målet har alltid varit densamma, att erbjuda ett gott och nyttigt urval av det bästa och godaste inom bredbar pastej.

Under 50-talet lades grunden till Pastejköket när Sjöqvists Livsmedel började producera charkvaror i Tranås. År 1970 kunde man köpa Sveriges första, bredbara leverpastej i modern plastask signerad Pastejköket. Sedan 1984 har Pastejköket varit marknadsledare på leverpastej, en ställning som de behåller än i dag. Nästan hälften av alla bredbara pastejer som säljs i Sverige görs nämligen av Pastejköket. Bästsäljaren är Pastejköket Original, men även Gurkpastejen, Mini, och många andra bred- och skivbara pastejer är uppskattade för sin mjuka, goda smak. De senaste tillskotten i Pastejkökets sortiment är kycklingpastejen och den vegetariska pastejen.

Vegetarisk pastej

Pastejerna är en storfavorit i barnfamiljer eftersom de är både nyttiga och snabba att bre på. Användningsområdena för pastejerna är oändliga och de passar lika bra på en snabb frukostmacka som till topping på snittar utblandat med en skvätt cognac och toppade med nötter. 

Mer information hittar du på:
pastejkoket.se