Ridderheims

 

ridderheims loggaVår ambition är att erbjuda Mat från hela världen. Något som vi alltid gjort, men nu tar vi ett större kliv ut i världen för att hämta hem de godaste smakerna och produkterna vi kan hitta.

Vi byter design och logotyp på flera av våra produkter, men det är samma goda ölkorv och oliver som innan, bara i ny förpackning. Vårt marinerade sortiment har dessutom fått sällskap av både Salladstopping och ekologiska produkter.

Ridderheims Delikatesser AB grundades 1987 av Christer Ridderheim och Peter Grönvall hemma i Christers kök. Passion och innovation var nycklarna till deras framgång. När de inte var ute i världen och lärde känna de bästa råvaruproducenterna skalade de vitlök med cyklop mot tårarna och marinerade grönsaker i köket. Ölkorv, tapasbarer och högkvalitativ chark från medelhavsregionen blev tillsammans med djup produktkunskap och delikatesser som förgyller både vardag och fest signifikant för Ridderheims. 

30 år senare har det förstås hunnit hända en hel del, men vi drivs fortfarande av samma nyfikenhet och passion för god mat. Följ oss på vår fortsatta resa för att göra det enkelt att handla och laga inspirerande mat från hela världen.

Mer information hittar du på: